Onze verblijven

Welkom in onze vakantiehuizen. Deze werden zo gezellig en functioneel mogelijk ingericht om met een grotere groep op weekend/vakantie te gaan. Samen met vrienden of familie kan men in de glooiende plooien van de Vlaamse Ardennen rustig genieten, sportief bezig zijn, of cultuur opsnuiven... Voor elk wat wils.

Bosgat deel 1

Tot 24 personen gelegen in Schorisse te Maarkedal. 

Vankantie woning Bosgat deel 1 bestaat uit het vroegere woonhuis van onze vierkans hoeve en heeft 5 slaapkamers en drie badkamers en biedt plaats aan 24 personen.

Ligt in het hartje van de Vlaamse Ardennen, grenzend aan de zwalmvallei. Toeristisch zijn er heel wat mogelijkheden zoals boswandelingen, mountainbiken, uitgestippelde wandelingen. De kunststeden Oudenaarde en Ronse zijn heel dichtbij.

 


Bosgat deel 2

Tot 30 personen gelegen in Schorisse te Maarkedal.

Vakantiewoning Bosgat deel 2 bestaat uit een woning gemaakt in de gerenoveerde schuren van de voormalige boerderij . Heeft 6 slaapkamers en 4 badkamers.

Ligt in het hartje van de Vlaamse Ardennen, grenzend aan de zwalmvallei. Toeristisch zijn er heel wat mogelijkheden zoals boswandelingen, mountainbiken, ezeltochtjes, uitgestippelde wandelingen. De kunststeden Oudenaarde en Ronse zijn heel dichtbij.


Vakantiehoeve Bosgat deel 1 en deel 2

Tot 54 personen gelegen in Schorisse te Maarkedal.

Ook is het mogelijk onze twee vakantie woningen Bosgat deel 1 en deel 2 samen te huren. Dan is er plaats voor maximum 54 personen.
Er zijn dan maar liefst 11 slaapkamers en 7 badkamers.

 


Landhuis de kluis

Tot 30 personen gelegen in Kluisbergen bij het Kluisbos.

Landhuis de kluis is een zeer ruime, mooie villa met een totaal bruikbare oppervlakte van 450m2 ingericht als vakantiehuis. Het huis is gelegen in een prachtige volledig afgesloten parktuin met speelruimte en speeltoestellen voor de kinderen. Het huis is gelegen aan de voet van de befaamde ‘Kluisberg’, waar er een waaier aan recreatieve mogelijkheden zijn, midden een prachtig natuurkader. Het is een ideale uitvalbasis om De Vlaamse Ardennen te ontdekken.